BigOne

BigOne er stor og skikkelig saftig amerikansk pizza med tykk og luftig bunn, og massevis av digg fyll. BigOne pizza passer når du er keen på noe innmari godt, og vil være sikker på at du blir god og mett. BigOne har gitt nordmenn mer av det som er godt helt siden 1991.

BigOne – more of the good stuff!

Big One Take Away

-

For å møte den store pizzabølgen i USA på 80-tallet lanserte Stabburet og Nora i 1983 Mamas Pizza. Det var en ekte amerikansk ”deep pan pizza” med tykk og luftig bunn toppet med kun tomatsaus og ost. Ideen ved å gå inn på ”deep pan pizza” markedet var å komme hjemmeprodusentene i møte, slik at forbrukerne selv kunne velge å legge på det fyllet som de likte aller best på en ganske så nøytral pizza.

Skikkelig amerikansk

Konseptet Mamas Pizza slo aldri helt gjennom, men varianten levde i markedet frem til BigOne 1 ble lansert i 1991. Med BigOne tok Stabburet ”deep pan pizza” – bølgen på alvor, og lanserte en skikkelig amerikansk pizza. Dette ble forløperen til dagens BigOne er en kjempesuksess i det norske markedet.

BigOne Stranda

I dag har BigOne en markedsandel på ca 25 %, og det produseres 8,5 millioner BigOne i året. Pizzaen produseres på Stabburet sin fabrikk på Stranda. Hver dag spises det 22.500 BigOne i Norge.

Til toppen