Nugatti

Nugatti er et av Norges mest populære søtpålegg, og selv om det først og fremst er barnas favoritt, så er det også mange voksne som liker Nugatti. Årlig selges det ca. 3600 tonn Nugatti!

 • Nugatti

  • Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har fått pisket inn rikelig med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk.

   Nugatti Air 340 g

   Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har fått pisket inn rikelig med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk.

  • Perfekt til turen eller ved siden av matpakken. Nugatti Original er laget av blant annet kakao, melk og hasselnøtter; som gir den gode unike Nugatti-smaken. Smaken har vært på markedet siden 1969, men representerer fortsatt ”Matlyst på boks” like sterkt som alltid!

   Nugatti Den Originale 5x23 g

   Perfekt til turen eller ved siden av matpakken. Nugatti Original er laget av blant annet kakao, melk og hasselnøtter; som gir den gode unike Nugatti-smaken. Smaken har vært på markedet siden 1969, men representerer fortsatt ”Matlyst på boks” like sterkt som alltid!

  • Nugatti Original er laget av blant annet kakao, melk og hasselnøtter; som gir den gode unike Nugatti-smaken. Smaken har vært på markedet siden 1969, men representerer fortsatt ”Matlyst på boks” like sterkt som alltid! Vår største boks, økonomisk for de med ekstra god matlyst

   Nugatti Den originale 500 g

   Nugatti Original er laget av blant annet kakao, melk og hasselnøtter; som gir den gode unike Nugatti-smaken. Smaken har vært på markedet siden 1969, men representerer fortsatt ”Matlyst på boks” like sterkt som alltid! Vår største boks, økonomisk for de med ekstra god matlyst

  • Nå kan hele familien nyte Nugatti med god samvittighet. Nugatti Max inneholder totalt 33% mindre sukker, men har den samme gode smaken av nøttesjokoladepålegget Nugatti. Nugatti Max er laget helt uten kunstige søtningsstoffer.

   Nugatt Max 450 g

   Nå kan hele familien nyte Nugatti med god samvittighet. Nugatti Max inneholder totalt 40 % mindre sukker, men har den samme gode smaken av nøttesjokoladepålegget Nugatti. Nugatti Max er laget helt uten kunstige søtningsstoffer.

  • Et naturlig valg når man er flere som skal dele. Like god som originalen på boks.

   Nugatti Den originale 250 g

   Et naturlig valg når man er flere som skal dele. Like god som originalen på boks.

Nugatti

Nøttesjokoladepålegget Nugatti er laget av naturlige råvarer som blant annet kakao, melk og næringsrike nøtter; en boks med Nugatti inneholder over 40 hasselnøtter!  Nugatti har vært på markedet helt siden 1969 og produseres i dag på Sunda-fabrikken på Tveita i Oslo.

Nå uten palmeolje

Som den eneste i markedet har Stabburet også byttet ut palmeolje med solsikkeolje i sine søtpålegg. I 2012 mottok Stabburet Gullpalmen for å ha fjernet palmeolje i alle sine produkter.

Til toppen