Nugatti

I høst har Nugatti gjennomført kampanjen #ilovenugatti. Det har kommet inn mange flotte bidrag! Ønsker du å følge med på hva som skjer i Nugattiverden videre kan du følge oss på Facebook og Instagram. Bildene kan du se på www.nugatti.no

Nugatti

Nøttesjokoladepålegget Nugatti er laget av naturlige råvarer som blant annet kakao, melk og næringsrike nøtter; en boks med Nugatti inneholder over 40 hasselnøtter!  Nugatti har vært på markedet helt siden 1969 og produseres i dag på Sunda-fabrikken på Tveita i Oslo.

Per i dag er Nugatti  et av Norges mest populære søtpålegg og selv om det først og fremst er barnas favoritt, så er det også mange voksne som liker Nugatti. Årlig selges det ca. 3600 tonn Nugatti!

UTZ Certified Nugatti

Kakaoen som brukes i Nugatti er sertifisert av UTZ Certified. UTZ Certified er en uavhengig idealistisk organisasjon, og står bak et av de største sertifiseringsprogrammene for bærekraftig kakaoproduksjon. Ordningen setter kakaobøndene i stand til å leve av kakaoen, og sikrer at den er dyrket under anstendige forhold.

Stabburet har samarbeidet med UTZ certified siden 2010 og har forpliktet seg til å gå helt over til sertifisert kakao innen 2015 i henhold til følgende plan

30 prosent i 2011
40 prosent i 2012
50 prosent i 2013  
75 prosent i 2014
100 prosent i 2015

Nå uten palmeolje

Som den eneste i markedet har Stabburet også byttet ut palmeolje med solsikkeolje i sine søtpålegg. I 2012 mottok Stabburet Gullpalmen for å ha fjernet palmeolje i alle sine produkter.

Til toppen